• Domeinen

Registeren

Al meer dan 15 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor het registreren van domeinen. Registreer uw nieuwe domein of verhuis uw bestaande domeinnaam naar ons en wij zorgen ervoor dat uw domeinen uitkomen bij uw Arrowfrog hostingpakket.

Wij bieden 500 verschillende domeinextensies aan. Wilt u een eigen webwinkel starten? Doe dan nu de domeinnaam check en registreer de .shop of .boutique. Gaat u bloggen over uw hobby, kies dan voor .bike, .photography, .kitchen, of een .guitars domein. Wilt u een internationale domeinnaam laten registreren? Wij bieden onder andere .nl,  .be, .com, .eu en nog vele andere opties. U ziet dat u alle kanten op kunt. U bent uniek, dus uw domeinnaam ook.

Verhuizen

U bent al in het bezit van een domeinnaam en wilt deze naar Arrowfrog verhuizen. Dat is mogelijk en gratis. U betaalt alleen de kosten voor het domein.

Wat is een verhuistoken?
Voor het verhuizen van uw domeinnaam heeft u de verhuistoken nodig (ook wel EPP-code, transfer key, authorisatiecode of verhuiscode genoemd). Deze code kunt u opvragen bij uw huidige provider. Zij zijn verplicht om u deze token binnen 5 dagen op te sturen. Deze code is het identificatienummer waarmee de verhuizing in gang gezet kan worden.

Welke stappen moet ik ondernemen om het domein te verhuizen?
Om uw domeinnaam naar Arrowfrog te kunnen verhuizen stuur u een mail naar info@arrowfrog.eu  Geef aan dat u het domein wilt verhuizen en stuur de verhuistoken mee.

Wanneer is het domein succesvol verhuisd?
Nadat wij uw verhuisverzoek en verhuistoken hebben ontvangen gaan we de verhuizing meteen in werking zetten. Wij doen ons uiterste best om uw domeinnaam zo snel mogelijk bij ons onder te brengen. Het is afhankelijk van de domeinextensie hoe lang dit duurt. Een .nl domein is vrijwel direct geregeld.

Mijn domeinnaam is verhuisd. Wat nu?
Nadat uw domein naar Arrowfrog verhuisd is kunt u allerlei diensten bij ons afnemen. U kunt het domein bijvoorbeeld parkeren, dit houdt in dat u de domeinnaam nog niet actief in gebruik gaat nemen, maar het staat wel op uw naam geregistreerd. Heeft u een website gebouwd of laten bouwen? Dan heeft u alleen nog een hostingpakket nodig. Het verhuisde domein koppelt u dan aan de webhosting zodat uw website online zichtbaar is.